Skriv ut Share/Save/Bookmark Skriftstørrelse 11 Skriftstørrelse 14 Skriftstørrelse 18

Frivilligprisen 2015


Prisen 2015 gikk til Reidun Andersen.

.

Nominasjon Reidun Andersen:  Forslag til frivilligprisen for 2015.

 

Reidun har lagt ned utallige timer hver uke på Vilberg Bosenter og Helsetunet de siste 15 – 20 år. Lest avisene, trillet pasienter ut, kokt kaffe, prate med beboere og aktivisert, hun er et stort pluss for beboerne. Hver mandag er hun primus motor for en Livsglede samling i de gamle aktivitetslokalene på Vilberg helsetun.

Reidun er også aktiv sammen med Røde kors besøkstjeneste på Vilberg Bosenter og hun er meget aktiv i Midtre Eidsvoll Pensjonistforeningen. Hun representerer den typiske frivillige som i det stille lager mye trivsel rundt seg og som skaper aktivitet i hverdagen for utrolig mange mennesker. Hun er alltid blid og hyggelig, synger spøker og skaper en stemning rundt seg som mange trives med.
Reidun representerer en aktivitet som er viktig i samfunnet. Det skaper trivsel, samhold, og gir en håndstrekning til de som trenger hjelp og støtte, hun motiverer og inkluderer også andre til å bli med på aktiviteter. Hun får frivillige til å trives noe som er veldig viktig for rekrutteringen.
Personer som Reidun er alltid tilstede der det trengs, enten det er hjelp til vaffelsteking eller det er en eldre med ustøe bein som trenger en hjelpende hånd når sykehuset skal besøkes, eller hverdagen blir litt lang. Behovet for denne type frivillig innsats er til stede over alt og da er det utrolig flott at vi har slike ildsjeler i bygda. De har et eget engasjement som aldri brenner ut og de betyr så mye for mange.Prisen var et flott bilde malt av Kunstner Maria Gjul. Tusen takk til Maria som stiller opp og maler flotte bilder fra Eidsvoll.


les hva EUB skrev om prisenReidun ble av nettverket "vi bryr oss om Eidsvoll " utnevnt til månedens frivillig i november.
Denne prisen deles ut hver mnd. Føste pris ble delt ut i oktober.
Alle som blir mnd.frivillig blir automatisk nominert til årets frivilligpris.


En god klem må den dobbelte prisvinneren få. Last ned artikkelen fra Eidsvoll og Ullensaker blad,
eller du kan tykke her og se video av prisutdelingen.